”Am început bine returul, cu 3 din 3, și am revenit pe primul loc”

Fotbal la firul ierbii si la marginea padurii
Fotbal la firul ierbii si la marginea padurii

AS Iepurești a învins pe Progresul Palanca cu 4-1 în etapa a 16-a a Ligii a 5-a Giurgiu și a revenit pe primul loc în serie.

În urma acestei etape AS Iepurești are 37 de puncte și revine pe primul loc în clasamentul Seriei Nord a Ligii a 5-a însă diferența de puncte este minimă față de următoarea clasată, Unirea Cosoba, cu 36.
Progresul Palanca este pe locul 8, cu 19 puncte, în coborâre față de etapa trecută.

Despre partida de duminică am stat de vorbă cu Stoian Eduard Ștefan de la AS Iepurești, care mi-a spus că:
”Am început bine acest retur, cu 3 victorii din 3 posibile și cu ajutorul rezultatelor am reușit să revenim pe primul loc… Nu este cazul să ne relaxăm căci o păguboasă relaxare în tur ne-a dus la pierderea de puncte prețioase.

Etapa viitoare ne așteaptă un meci foarte greu, în deplasare la Podul Doamnei și credem că o victorie ar fi vitală pentru parcursul nostru viitor.

Meciul cu Palanca a fost unul foarte dificil chiar dacă rezultatul nu ar da de înțeles aceasta; nu prea ne-a ieșit jocul de la început, oaspeții au deschis scorul prin minutul 20 și chiar au mai avut câteva ocazii clare dar din fericire pentru noi nu au înscris.

În minutul 40 am înscris primul gol dintr-un penalty, prin Mircea Păunescu; 1-1 a fost la pauză.
După pauză am intrat mai motivați în teren, am reușit să preluăm conducerea partidei, am înscris al doilea gol prin Ciprian Zlate, l-am înscris și pe al treilea prin Florin Gheorghe iar în prelungiri am stabilit scorul final la 4-1 pentru noi, prin golul marcat de Marin Păun.

Sunt multe meciuri de jucat până la sfârșitul campionatului însă noi suntem optimiști, mingea e rotundă și suntem convinși că cei mai buni vor termina pe primul loc…
Adică noi!”, mi-a spus Stoian Eduard Ștefan de la AS Iepurești.

Comenteaza