Anul acesta sigur vom promova! O să vedeți!

AS Iepuresti cu gândul la Liga a 4-a
AS Iepuresti cu gândul la Liga a 4-a

AS Iepurești a învins pe AS Tineretul Vadu-Lat cu 10-0 în etapa a doua a ligii a 5-a Giurgiu, duminică, 11 septembrie.

Scorul este unul care nu mai necesită niciun fel de comentarii! După meci l-am întrebat printre altele, din obișnuință, pe un jucător al echipei dacă au fost ceva probleme de arbitraj. ”Ce probleme”, mi-a răspuns acesta amuzat, ”la asemenea scor credeți că a ținut arbitrul cu ei?”

Chiar dacă este prea devreme să facem trimiteri la clasament, nu putem să nu menționăm că după victoria de duminică Iepureștiul este pe primul loc în Seria Nord, cu 6 puncte.
În ediția trecută de campionat Iepureștiul a terminat pe locul 4. Surse locale spun că doar unele neînțelegeri au făcut ca echipa să nu promoveze în Liga a 4-a.

Anul acesta se pare că situația este cu totul alta; toți apropiații echipei, autorități locale, staff tehnic, jucători, sunt hotărâți să ducă echipa în Liga a 4-a.
Lucrul acesta se poate realiza doar printr-un joc bun al întregii echipe, prin hotărâre și dăruire în teren, lucruri care se pare că nu lipsesc la Iepurești.

După meciul de duminică am stat de vorbă cu Stoian Eduard Ștefan, portarul echipei locale de 8 ani neîntrerupți, după cum el însuși îmi spunea cu vizibilă mândrie, de la care am aflat lucruri interesante; iată câteva dintre ele:

”Suntem o echipă în care jucătorii sunt aceiași de 5 ani, de pe vremea când mulți erau juniori; aceasta a sudat foarte mult echipa și a dus la rezultate bune, zic eu”, mi-a spus Edy.

”Marea majoritate a jucătorilor sunt din comună, anul acesta au venit 5 jucători care au evoluat în liga a 4-a, lucru care se vede deja în jocul echipei; un singur jucător nu este din sat.
Nici nu ne gândim ca la sfârșitul campionatului să nu promovăm în Liga a 4-a.
Primăria ne-a promis că va amenaja un teren nou, într-o zonă în care să avem acces la utilități (curent și apă).

Toți membrii echipei suntem prieteni, ne-am gândit să strângem rândurile (cei 5 nou veniți) și să trecem într-a patra!

În meciul cu Vadu-Lat au marcat: Ciprian 5, Ristică 2, Vali 2 și un autogol.
În teren au evoluat: Edy , Mihăiță ( Keke ), Toje, Cec, Bilmi ( Mandu ) Ristică, Pepi, Ciprian , Cosmin, Mircea, Vali.

Cam atât deocamdată dar sunt convins că ne vom mai întâlni de multe ori în ediția aceasta de campionat căci vom avea de arătat numai lucruri bune și interesante!”

Le urez și eu succes celor din Iepurești și aștept de la ei doar vești bune.

Comenteaza