AS Argeşul Hotarele – AS Mihai Bravu: 0-7; scorul etapei

AS Argeşul Hotarele - AS Mihai Bravu: 0-7
AS Argeşul Hotarele – AS Mihai Bravu: 0-7

Echipa AS Mihai Bravu a învins categoric pe AS Argeşul Hotarele cu 7-0, în deplasare, în etapa 1 15-a a Ligii a 4-a Giurgiu.

A fost scorul etapei, cu atât mai de reţinut cu cât a fost realizat în deplasare; cei din Mihai Bravu nu le-au lăsat nicio şansă celor din Hotarele, nici măcar aşa, din politeţe că au fost oaspeţi.

Fotbaliştii din Mihai Bravu au dominat toată partida; în prima repriză au înscris 2 goluri şi dacă au văzut că „le ţine” au pus stăpânire in totalitate pe joc şi au mai înscris 5 goluri în repriza a doua.
Scorul final a fost 7-0 în favoarea celor din Mihai Bravu.

Echipa din Hotarele a avut în prima repriză câteva ocazii de a înscrie însă portarul oaspeţilor a fost într-o formă deosebită, remarcându-se şi în această partidă.

Terenul a fost dificil, spectatorii au fost puţini (circa 20), atât starea terenului cât şi numărul spectatorilor fiind afectae de vremea ploioasă.

În urma rezultatelor din etapa a 15-a Mihai Bravu se află pe locul 4 în seria Sud, cu 29 de puncte, fiind în continuare în „urmărire”, cu speranţa că va prinde play-off-ul deşi toţi sunt conştienţi că este un obiectiv foarte greu de atins. Jocul pierdut la masa verde şi cele 4 puncte penalizare atârnă tot mai greu pe măsură ce se apropie finalul campionatului. Alta ar fi fost situaţia acum cu 7 puncte „în sac”. Nu foarte diferită în clasament însă mult mai favorabilă pentru moralul echipei dar şi al celor din preajma acesteia.
Argeşul Hotarele a coborât în clasament, în acest moment aflându-se pe locul 10, cu 14 puncte

Aici puteţi vedea un rezumat video al partidei Argeşul Hotarele – Mihai Bravu.
Fotografia şi imaginile mi-au fost trimise de Adrian Raduca, căruia îi mulţumesc.

Comenteaza