Astra Giurgiu a făcut primele transferuri oficiale

Astra Giurgiu a făcut primele transferuri oficiale
Astra Giurgiu a făcut primele transferuri oficiale

Astra Giurgiu a făcut primele două transferuri oficiale din această iarnă, Belu şi Boboc, joi, 12 ianuarie.

Sunt primele transferuri oficializate înainte de plecarea în cantonamentul din Cipru care se va întâmpla vineri, 13 ianuarie.

Conform paginii oficiale a clubului giurgiuvean, jucătorii Claudiu Belu Iordache (dreapta) şi Robert Boboc (stânga) au semnat cu Astra şi vor face parte din efectivul deplasat de Marius Şumudică în turneul de la Limassol.

Claudiu Belu a semnat un contract pentru două sezoane și jumătate; jucătorul are 23 de ani, a activat la Poli Timişoara, Concordia Chiajna şi ASA Tg. Mureş, are, deja, peste 80 de meciuri în Liga I, şi peste 100 de partide oficiale jucate în carieră.

Robert Boboc a semnat, de asemenea, tot pentru doi ani și jumătate; Robert este născut în 1995, în acest sezon fiind un jucător de “Under 21”.
A început ca mijlocaş central, s-a format la şcoala “Dani Coman”, a debutat în liga I în 2014 la Universitatea Craiova și în prima parte a acestui sezon a jucat la CS Mioveni.

La închiderea ediției!
Sergiu Buș este al treilea transfer oficial al Astrei, acesta semnând în această seară un angajament valabil pentru un an și jumătate cu clubul giurgiuvean.
Atacantul Sergiu Buș are 24 de ani, a jucat la CFR Cluj, Corona, TSKA Sofia, Salernitana.
La Astra a venit fiind liber de contract, după rezilierea angajamentului său cu echipa engleză Sheffield.

Surse apropiate clubului spun că în perioada următoare vor urma și alte transferului, unele dintre ele constituind adevărate surprize.

Comenteaza