De la Vânători direct în curtea Concordiei Chiajna

Pornit pe drumul performantei
Pornit pe drumul performantei

Constantin Robert Andreas este o mai veche cunoștință, un tânăr ambițios cu care am vorbit de câteva ori despre activitatea echipei de juniori din Vânători.

Pe atunci Robert era căpitanul echipei și juca pe postul de ”mijlocaș stânga, dreapta sau central, după cum este nevoie”, după cum el însuși îmi spunea pe un ton foarte serios.

La fel de serios a fost tonul lui Robert azi când am vorbit cu el și mi-a spus că joacă la Concordia Chiajna; la juniorii echipei Concordia căci Robert are 17 ani.

Cum ai reușit să ajungi acolo? l-am întrebat pe Robert.
”Cu multă muncă și la fel de multă ambiție”, mi-a răspuns acesta.

”Totul a început pentru mine oarecum târziu, atunci când aveam 14 ani și când Gabriel Popescu, antrenorul echipei de juniori a Vânătorilor, mi-a propus să vin la echipă; am acceptat și de atunci a început marea mea dragoste pentru fotbal.

Nu am strălucit în primul sezon lucru care m-a făcut să schimb modul de abordare și să mă gândesc la faptul că dacă am pornit pe drumul acesta (al fotbalului) va trebui să mă dedic total lui.
Am înscris 22 de goluri în sezonul al doilea și deja singurul meu gând era fotbalul.

Gândul la fotbal m-a făcut să mă gândesc și la performanță, la posibilitatea de a juca la un alt nivel.
Cu ajutorul unui prieten am reușit să ajung la echipa de juniori a Concordiei; am stat în probe câteva săptămâni și pentru că celor de acolo le-a plăcut cum joc, m-au transferat.

Am acum 17 ani și mă gândesc serios să fac din fotbal o meserie de viață; știu că nu este ușor dar la fel de bine știu că atunci când faci ceva cu plăcere munca nu ți se pare chiar așa de grea, oricât de mult efort va trebui să depui”, mi-a spus Constantin Robert Andreas, acum doar mijlocaș stânga la juniorii Concordiei Chiajna.

Comenteaza