Derby-ul seriei a fost tranșat în favoarea Energiei Remuș

Energia Remus - ACS Pro Giurgiu: 3-2
Energia Remus – ACS Pro Giurgiu: 3-2

Energia Remuș a câștigat partida cu ACS Pro Giurgiu, 3-2, în derby-ul Seriei Sud a Ligii a 5-a Giurgiu, în etapa 19.

A fost cu adevărat un derby, o partidă așteptată de foarte mulți nu atât pentru că ar fi produs mari schimbări în clasament ci pentru a se vedea cu adevărat cine este cel mai bun!

Și cei mai buni s-au dovedit a fi cei de la Energia Remuș; nu a luat pe nimeni prin surprindere acest lucru, semnele fiind evidente de multă vreme, cu multe etape în urmă.

A fost doar un meci câștigat, o victorie ca multe altele, putea să fie de partea oricăreia dintre echipe, vor spune unii… Așa este! Și ar fi cu adevărat așa dacă nu ar spune-o cu o doză de invidie…

Partida în sine a fost una cu multe faze la poartă din partea ambelor echipe, a fost un adevărat spectacol fotbalistic, apreciat la scenă deschisă de spectatorii veniți în număr mare la teren.

Scorul l-au deschis cei din Remuș, prin golul lui Cătălin Mavrodineanu iar oaspeții au egalat pe finalul primei reprize.
În repriza a doua Gabriel Grădinaru a majorat scorul pentru Energia, oaspeții au egalat iar și pe finalul partidei, atunci când tensiunea devenise maximă, Iulian Mărgărint a marcat al treilea gol al Energiei și a consfințit victoria acesteia în derby-ul Seriei Sud.

Toți apropiații Energiei Remuș și mai ales antrenorul acesteia nu mai au nicio îndoială că echipa va avea și în continuare un parcurs foarte bun, că va continua șirul victoriilor și că nu va pierde primul loc în clasament.

Mai sunt multe etape de disputat însă tocmai asta e frumusețea fotbalului: este deschis la orice rezultat.
Deocamdată, felicitări celor de la Energia Remuș!

PS. Întâlnirea celor două echipe s-a încheiat la o bere, cu participarea tuturor jucătorilor, într-o atmosferă de prietenie și respect reciproc.

Comenteaza