”Doar directul va limpezi apele”, zic cei din Mihai Bravu!

Mihai Bravu - Adunatii Copaceni: 6-1
Mihai Bravu – Adunatii Copaceni: 6-1 (Foto: Adrian Raduca)

Mihai Bravu a învins cu 6-1 pe Adunații Copăceni în etapa a 15-a a Ligii a 4-a Giurgiu, Seria Sud, desfășurată sâmbătă, 18 martie.

În urma acestei etape Mihai Bravu continuă pe locul 2 în Seria Sud, cu 43 de puncte, departajată de echipa de pe locul 1, Dunărea Giurgiu, prin golaveraj; Adunații Copăceni este pe locul 12, cu 13 puncte.

Este din ce în ce mai clar că departajarea clară a celor două echipe giurgiuvene aflate acum pe primele locuri la egalitate de puncte se va face doar în partida directă, un avantaj minim în acest caz având echipa din Mihai Bravu care joacă pe teren propriu, deși…

”Nu este un avantaj prea mare terenul, starea acestuia nefiind tocmai potrivită cu jocul nostru”, mi-a spus Ochetan Florentin Daniel, de la Mihai Bravu.
”Noi avem un joc cu foarte multe pase, mai ales pe jos, situație în care starea terenului nu ne avantajează deloc. Însă aceasta nu este o eventuală scuză!
Suntem hotărâți să câștigăm partida cu Dunărea Giurgiu și să trecem pe primul loc.

Despre partida cu Adunații Copăceni ce să spun? Am dominat de la un capăt la altul, meciul s-a jucat aproape numai la poarta lor… Am fi putut înscrie mult mai multe goluri însă sunt bune și cele șase pe care le-am înscris.

Unul dintre cele 6 goluri l-a înscris Cristi Dogaru, vicele din Mihai Bravu, care este tot timpul lângă noi, chiar și în teren, cum a fost cazul azi.

Echipa are un moral foarte bun, toți așteptăm partida cu Dunărea dar, mai ales, ne dorim să mergem la play-off și chiar să câștigăm campionatul; apoi, vom vedea…
Dacă va fi să promovăm în Liga a 3-a, sigur ne vom descurca onorabil”, mi-a mai spus Daniel Ochetan de la Mihai Bravu (Falko Daniel, cum îl știu prietenii de Fb).

Comenteaza