Dracii Negri împotriva Ștrumfilor! Care pe care, cine va fi mai tare?!

Dracii Negri împotriva Ștrumfilor!
Dracii Negri împotriva Ștrumfilor!

Dracii Negri îi întâlnesc pe Ștrumfi într-o partidă de istorie joi, 16 februarie, de la ora 20.00 pe stadionul din Giurgiu.

Cu ceva vreme în urmă UEFA a publicat pe pagina sa oficială poreclele echipelor care au rămas în Europa League.

Dracii Negri este porecla sub care Astra Giurgiu este cunoscută mai ales în Europa, așa cum s-ar putea deduce din faptul că însuși forul fotbalului european îi face cunoscută această poreclă.

După cum menționează pagina UEFA, Dracii Negri vine ca răspuns la Lupii Galbeni, porecla Petrolului Ploiești, poreclă pe care Astra o are de multă vreme.

Ștrumfii este porecla pe care belgienii de la Genk o preferă pentru echipa lor și vine de la culorile clubului, alb și albastru.

Deși Astra are de multă vreme porecla de Dracii Negri, foarte puțini giurgiuveni o ”alintă” cu acest nickname, fie pentru că nu-l cunosc, fie pentru că nu le place (mi-a fost imposibil să găsesc o siglă cu această poreclă).

Indiferent de cum o fi, le urăm ”dracilor negri” (sau albi ori roșii!) de la Astra mult succes în partida de mâine seară!

HAI ASTRA!! Fă istorie!

1 Comentariu pentru “Dracii Negri împotriva Ștrumfilor! Care pe care, cine va fi mai tare?!”

  1. Dragi giurgiuveni, Astra a făcut deja istorie în fotbalul european depăşind cu mult îmbuibaţii cluburilor româneşti FCSB, Dinamo etc.Dacă vă iubiţi oraşul, dacă iubiţi clubul şi pe Şumudică, vă rog umpleţi stadionul joi 16.02.2017 pentru a demonstra conducătorilor ostili lui Şumudică ce valoare are acest antrenor. Demonstraţi îmbuibaţilor care hotărăsc destinele acestei echipe că greşesc faţă de ,,gura mare” pe care o are antrenorul.

Comenteaza