După meci, ca între prieteni, așa cum e frumos să fie! E mare lucru să știi să pierzi cu onoare!

Dupa meci, la o bere, intre prieteni
Dupa meci, la o bere, intre prieteni

Energia Remuș a câștigat partida cu Fortuna Herăști în etapa a 20-a a Ligii a 5-a Giurgiu, Seria Sud, disputată sâmbătă, 15 aprilie.

În urma acestei etape Energia Remuș continuă pe primul loc, cu 50 de puncte în acest moment iar Fortuna Herăști este pe locul 3, cu 38 de puncte.

”Nu a fost ușor meciul de azi, nu a fost unul între domnișoare dar toți am realizat că cel mai important este să ne bucurăm de clipele de relaxare oferite de meciul în sine și să ne întoarcem sănătoși (și întregi) la familiile noastre”, mi-a spu după meci Marius Iorga, antrenorul Energiei Remuș.

”Să știți că este mare lucru să știi să pierzi cu onoare, să recunoști valoarea adversarului și să accepți să bei o bere împreună cu el după meci chiar dacă gustul amar al înfrângerii se simte în suflet… E doar o înfrângere pasageră în teren, care nu trebuie să strice prietenii și mai ales nu trebuie să afecteze omenia din noi.

Poate că ar trebui să vorbesc mai mult despre meci însă chiar a fost o adevărată bucurie întâlnirea de azi cu cei din Herăști, o întâlnire prietenească, încheiată cu o bere și multe amintiri depănate împreună…

Așa ar trebui să fie întotdeauna însă, din păcate, am întâlnit și echipe care au preferat să bea o bere la birtul din colț deși noi le-am invitat (i-am invitat) de fiecare dată să o bem împreună.

Meciul în sine… A fost unul frumos, cu multe goluri…
Noi am înscris primii prin Mavrodineanu, am majorat scorul prin Vrabie și la pauză a fost 2-0 pentru noi.
Imediat după pauză oaspeții ne-au dat un gol, am mai marcat și noi o dată, au dat iarăși ei două iar ultimul a fost al nostru așa că partida s-a terminat 4-3 pentru Energia Remuș.

Este o victorie frumoasă, adăugată la șirul celor anterioare, este a cincea consecutivă și sperăm să o ținem tot așa.

Paște fericit tuturor și numai bine!

Comenteaza