Iorga contra Iorga! E plină țara de-alde Iorga!!

Energia Remus - Mangalia 2 Mai
Energia Remus – Mangalia 2 Mai

Energia Remuș a susținut primul amical în cantonamentul de la Predeal mai repede decât își propusese.

Într-un articol anterior scriam că echipa din Remuș, aflată în cantonament la munte, și-a planificat primul meci amical pentru miercuri, 22 februarie.

Pofta de joc și ocazia ivită au făcut ca cei din Remuș să susțină un amical mai repede decât s-ar fi așteptat, și anume luni, 20 februarie, în compania echipei Atletic 2 Mai, echipă tot de liga a 5-a, ca și Energia.

Asupra acestei întâlniri mi-a atras atenția o situație oarecum amuzantă, o situație potrivită zicalei ”Se întâlnește munte cu munte, dară-mi-te om cu om”; antrenorul celor de la 2 Mai se numește Marian Iorga și, din cele spuse de Marius Iorga, este la fel de îndrăgostit de fotbal ca și giurgiuveanul nostru.

”Când ne-am întâlnit și ne-am prezentat credeam că asist la o scenă din vechile filme de comedie: eu ziceam Marius, el zicea Marian, Iorga amândoi, probabil fiecare crezând că nu a înțeles bine numele celuilalt și încercând să se lămurească!
Ne-am lămurit în cele din urmă și am făcut mare haz de întâmplare, punând întâlnirea noastră pe seama providenței dar, mai ales, a dragostei pentru fotbal”.

”Partida în sine”, mi-a spus Marius Iorga, antrenorul Energiei Remuș, ”a fost una în care noi am început ceva mai slab, echipa adversă dovedindu-se a fi una bună și ambițioasă.
Adversarii noștri au deschis scorul, au marcat și al doilea gol însă până la pauză am reușit să micșorăm diferența de scor.

După pauză am intrat mai hotărâți, am înscris de două ori și în final am câștigat cu 3-2, adăugându-ne încă o victorie în palmares.
Golurile noastre au fost înscrise de Mavrodineanu, Mărgărint și Florin Guțu.

Mai avem programate două amicale în zilele următoare, probabil că îl vom mai juca și pe al treilea, tot cu echipa Atletic 2 Mai și când ne vom întoarce de la munte vom fi gata de retur”, mi-a spus Marius Iorga.

1 Comentariu pentru “Iorga contra Iorga! E plină țara de-alde Iorga!!”

  1. LEGAT DE ARTICOLUL „IORGA CONTRA IORGA” VREAU SA FAC O PRECIZARE SI ANUME: EU SINT DIN ROATA DE JOS -GIURGIU DAR AM PLECAT DUPA TERMINAREA LICEULUI DIN BUCURESTI LA FC CALLATIS MANGALIA PRIN 1988. UNDE AM JUCAT PINA IN 1990 APOI M-AM STABILIT LA MANGALIA IMPREUNA CU FAMILIA. IN PREZENT ANTRENEZ ECHIPA ATLETIC 2 MAI DIN CAMP. JUDETEAN C-TA LIGA 5.

Comenteaza