”M-am săturat de mânării, de minciuni și de prosteli!”

Mihai Bravu - Gigantii Varasti
Mihai Bravu – Gigantii Varasti (Foto: Adrian Raduca)

”Imi este scârbă de fotbalul din Giurgiu… da chiar îmi este… m-am săturat de mânării, de minciuni și de prosteli!”

Am stat ceva timp și m-am gândit dacă este potrivit sau nu să postez cuvintele de mai sus, care îi aparțin lui Cătălin Ilie, președintele AS Giganții Vărăști.
Am zis însă că oricât ar fi de dure, ele exprimă punctul de vedere al președintelui unei asociații înscrise în campionatul județean de fotbal, care plătește toate obligațiile către AJF (înscriere, arbitraj și toate celelalte).

Giganții Vărăști a pierdut pe teren partida cu Mihai Bravu însă toți apropiații echipei din Vărăști sunt revoltați de ceea ce se întâmplă pe lângă teren.
Cei din Vărăști acuză greșeli grave de arbitraj, neacordarea unui cartonaș roșu, acordarea fără motiv a unui penalty, ofsaid semnalizat atunci când nu era și multe altele. Cele mai multe nemulțumiri sunt legate de arbitraj, lucru care la Cătălin Ilie nu este o noutate, de multe ori până acum el încercând să atragă atenția asupra greșelilor prea multe de arbitraj din campionatul județean (lucruri semnalate și în întâlnirile oficiale).

Pe lângă acestea Ilie Cătălin semnalează și o altă neregulă despre care îl las chiar pe el să vorbească, publicând integral mesajul său:
”Mai mult de atât, …la începutul meciului am contestat pentru drept de joc portarul gazdelor LAURENTIU STEFAN MARIN, …deoarece acesta a jucat pana in anul 2015 la echipa de liga 2 F.C. FARUL CONSTANȚA, F.C. CALATIS MANGALIA, A.C.S. BERCENI si la o echipa de liga 1 din LETONIA… iar acum jucătorul apare ca nou legitimat in anul 2015 la A.S. MIHAI BRAVU. Alllo domnilor din A.J.F. GIURGIU cum e posibil asa ceva ca un jucator cu o astfel de carte de vizita sa fie nou legitimat la 29 de ani la A.J.F. GIURGIU… cum se spui ca nu apare nicăieri… domnilor la o simpla cautare pe google după nume individul apare pe transfermarket.com… chiar ne credeti prosti si va bateti joc de noi si de fotbal… nu se mai poate asa ceva… vad ca pentru unii se pot face tot felul de falsuri si mai grav este faptul ca se fac cu sprijinul unora din A.J.F. GIURGIU… ceea ce e strigator la cer… ne cer sa respectam regulamentele noua la prosti… iar pentru altii se fac falsuri grosolane si mai mult de atat mai se vand si arbitrii… RUSINE domnilor, RUSINE sa va fie… si pentru ceea ce s-a intamplat azi… va promit ca am sa ajung pana la presedintele F.R.F si sa îi expun magarile din A.J.F. GIURGIU… asa ceva nu se mai poate… cineva trebuie sa rupe pisica odata… nu sunt bătaia de joc a nimănui. …nu imi cheltui banii mai si ai comunității pe magariile lor….”

Precizez că mesajul a fost postat și pe pagina sa de Fb iar eu îl public în pagina mea din respect pentru cei care mi se adresează și voi continua să public orice opinie și mai ales atitudine legată de fotbalul giurgiuvean.
În același timp precizez că pagina mea este deschisă și voi acorda oricui dreptul la replică, dacă va considera necesar.
Și mai precizez (din câte știu dar s-ar putea să mă înșel) că regulamentul zice că un fotbalist cînd trece de la o echipa profesionistă la o echipa amatoare nu îi trebuie transfer, decât fișa originară și să nu fi jucat doi ani.

Comenteaza