Memorialul „Alecu Iorgulescu” la ediţia a doua

A doua ediţie a memorialului „Alecu Iorgulescu” la minifotbal s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în sala şcolii 5 din Giurgiu.

A fost o competiţie desfăşurată în forţă, participanţii vrând probabil să arate că „nu se joacă” ci joacă fotbal de cea mai înaltă clasă; aproape 30 de goluri au fost marcate în prima zi de competiţie.

Ediţia din acest an a fost deschisă de meciul dintre Argeşul Hotarele şi Speranţele Giurgiuvene Giurgiu, câştigat de cei din Hotarele cu 5-3; echipa din Hotarele participă pentru prima dată la o asemenea competiţie.

În cel de-al doilea meci al zilei s-au întâlnit echipele Viitorul Trestieni şi Speranţele Giurgiuvene Băneasa; echipa din Trestieni, o echipă titrată, care se bucură de atenţie deosebită din partea celui care se ocupă de ea, antrenorul Florin Stan, a câştigat fără probleme, 5-3, dând semne că este posibila câştigătoare a competiţiei.

În cea de-atreia partidă Speranţele Giurgiuvene Malu a câştigat cu 4-3 partida disputată în compania echipei Voinţa Slobozia, antrenată de Sandu Marcu.

Comenteaza