CINE SUNT

Sunt unul dintre cei care a fost prezent pe net încă de la aparitia acestuia, unul dintre cei care poate spune că le-a incercat pe toate! Am avut pagini de toate felurile, ca si conținut, generaliste, de anunturi, de jocuri, magazine si orice poate fi gasit pe net.

Am avut pagini realizate cu majoritatea scripturilor folosite, multe in php dar si pagini in html si flash. Le-am incercat si folosit pe toate.

DE PE URMA NICIUNEIA NU M-AM PRICOPSIT!!!

Am capatat insa foarte multa experienta pe care sunt dispus acum, la batranete, sa o impart si cu altii... Gratuit, ca intre prieteni.

CONCLUZIA UNEI ACTIVITATI DE-O VIATA: SINGURUL CARE CONTEAZA CU ADEVARAT LA SUCCESUL UNEI PAGINI (SI ACTIVITATI) ESTE CONTINUTUL!

CONTINUT SI IAR CONTINUT

1

Promovarea: conteaza, dar...

Daca pagina voastra are continut interesant motoarele de cautare o vor promova fara sa faceti vreun efort anume in acest sens.

2

Aspectul: conteaza, dar...

Aproape ca imi venea sa urlu de necaz atunci cand vedeam pagini pe care nu as fi dat doi bani, din punct de vedere al aspectului, pozitionate mult mai bine decat ale mele sau decat altele si mai aspectuase decat ale mele...

3

Specialistii: conteaza, dar...

Oricand va pot da exemplul unei pagini a unui prieten de-al meu facuta cu un script instalat automat din cele puse la dispozitie de hosting, dar care alearga toata ziua dupa evenimente si are un succes pe care eu nu l-am avut niciodata.

FĂCUTE DE MINE

Câteva pagini actuale, făcute de mine, prezentate doar ca exemple de studiu.

Giurgiu OnLine

Site de știri generalist. Ultimele știri din viața giurgiuveană.

Sportul giurgiuvean

Știri din sportul giurgiuvean. Fotbal, handbal, atletism.

Romspectra

Site de prezentare firmă. Aparatură și consumabile de laborator.

Alegeți soluțiile simple!

Nu vă faceți viața grea singuri!

Caută!

Caută pe site