”Nu-i deloc ușor să fii printre primii… Dar e tare plăcut!”

juniorii Luceafarului Trestieni sunt printre primii
juniorii Luceafarului Trestieni sunt printre primii

Juniorii Luceafărului Trestieni au în acest moment una dintre cele mai bune (puternice) echipe din județ, cu un lot la care alții doar visează.

Am scris mai multe despre lotul echipei și despre obiectivele acesteia într-un articol realizat în urma unei discuții recente cu Georgel Zamfir, antrenorul Luceafărului.
Cu ocazia acelei întâlniri am stat de vorbă și cu doi dintre jucători.

”Partida cu Bolintin Deal a fost una mai ușoară decât ne așteptam; este drept că am tratat-o cu cea mai mare răspundere și am intrat în teren foarte hotărâți să câștigăm”, mi-a zis Mache Marius, căpitanul echipei.
”Pentru noi au marcat Alexandru Stanciu-4, George Ștefan-1, Mache M. Marius-1, Florin Constantin-2, Mari Marian Mândrișor.

Noi am deschis scorul, printr un gol marcat de noul nostru transfer Alexandru Stanciu, cu un şut bun de la 20 de m de poartă.
Pe finalul reprizei am încasat un gol din vina noastră, a fundașilor, gol care ne-a demoralizat oarecum.
La pauză antrenorul nostru şi fiul său au reușit să ne repună capul pe umeri şi să ne facă să ne recăpătăm încrederea în noi astfel încât în a doua repriză am reușit să marcăm 8 goluri.
Un gol chiar spectaculos a fost marcat pentru 3-1 de același Alexandru Stanciu, cu un șut imparabil din foarfecă, gol la care a contribuit și fundașul nostru central, George Ștefan, care a reușit să centreze perfect.

Încă de la început am plecat cu gândul să învingem, să ne luăm revanșa și aceasta a fost pe măsură. A fost un adevărat derbi. Vreau să felicit toată echipa si staff-ul pentru această victorie și sunt convins că la felul cum arată echipa în acest moment putem să câștigăm campionatul”, mi-a spus Mache Marius de la Luceafărul Trestieni.

Cel de-al doilea jucător cu care am stat de vorbă a fost Alexandru Stanciu, autorul a 4 goluri în această partidă.
Alexandru Stanciu a jucat la CS Dinamo, la FC Brezoaele iar acum joacă (cu succes) la Luceafărul Trestieni.
Alex este din Bolintin Deal dar preferă să joace la Trestieni din motivele sale (cu greu am aflat că principalul ar fi atmosfera din cadrul echipei).
”Suntem ca o familie aici, dacă ai greșit o pasă, să zicem, nu îți sar toți în cap să îți reproșeze ci încearcă să te încurajeze; am găsit aici o adevărată echipă și mult respect din partea tuturor”, mi-a spus Alex.

”Aici am descoperit cu adevărat plăcerea de a juca fotbal, am cunoscut ce înseamnă spirit de echipă și cât de mult contează atmosfera din cadrul echipei în obținerea rezultatelor bune.
Vreau, toți vrem, ca anul acesta să fim din nou campioni!”, a încheiat Alex Stanciu, junior la Luceafărul Trestieni.

Comenteaza