Nu prea le-a surâs norocul celor din Herăști în acest început de retur

Fortuna Herasti - Gloria Comana: 1-1
Fortuna Herasti – Gloria Comana: 1-1

Fortuna Herăști a terminat la egalitate partida cu Gloria Comana, 1-1, în etapa a 15-a a Ligii a-5a Giurgiu, Seria Sud.

Ambele echipe veneau după o înfrângere în etapa anterioară așa că ambele erau foarte dornice de victorie; niciuna dintre ele nu a reușit victoria, împărțindu-și punctele.

După cum au decurs lucrurile până acum s-ar putea spune că cei din Herăști nu prea au fost în grațiile zeiței al cărei nume îl poartă echipa; dar nici nu se lasă pe seama capriciilor acesteia fiind conștienți că norocul și-l face omul cu mâna lui și rar pică de undeva!

”Nu am început prea bine returul”, mi-a spus Laur Jeleanu, de la Fortuna Herăști.
”Am avut foarte mulți absenți din lotul de bază în primele două etape; am introdus în teren juniori dar și foști jucători, unii dintre ei având 50 de ani! Sperăm ca în etapele viitoare să reușim să ne strângem mai mulți, 10-11 jucători din lotul de bază fiind un adevărat optim pentru noi.

Despre meciul de azi: aducându-și aminte că în ultimul meci din tur noi am avut ceva probleme cu accidentările, cei din Comana au venit cu jandarmii după ei (lucru care nu este deloc rău, până la urmă) imaginându-și probabil că noi vom juca foarte agresiv și că vor fi probleme.

Nu a fost niciun fel de probleme, tot timpul s-a jucat cu sportivitate chiar dacă partida a fost una foarte încordată, dominată de ambiții din partea ambelor echipe.
Am avut în teren jucători de mult retrași din activitate însă am reușit să facem față adversarului, Gloria Comana fiind o echipă bună, cu multă ambiție și determinare în joc.

Prima repriză a fost una echilibrată dar cei de la Comana au reușit să înscrie, luându-ne fața! În cea de-a doua repriză lucrurile au stat mai bine pentru noi, am reușit să dominăm în unele momente și am înscris și noi, egalând scorul.
Am avut multe raiduri spre poarta adversă, am ratat de cel puțin 4 ori în situații de 1 contra 1 cu portarul, am avut o bară chiar la finalul meciului și arbitrul a fluierat finalul.
Din păcate mingea nu a vrut deloc să intre în poartă!

Pe ansamblu a fost un meci frumos, în care am pierdut 2 puncte!”, a încheiat cu o vădită nuanță de dezamăgire în glas Laur Jeleanu de la Fortuna Herăști.

1 Comentariu pentru “Nu prea le-a surâs norocul celor din Herăști în acest început de retur”

  1. Tarantoc George

    Cred că cei de la heresti au văzut alt meci.au jucat numai la rupere,au lovit fără minge iar acest arbitru a fost numai cu ei. În primul minut al jocului, portarul lor intră criminal în suprafata de pedeapsă la unul din jucătorii nostrii iar arbitrul nu ia nici o decizie. Aşa au jucat tot meciul. Arbitrajul a fost execrabil,dar poate că asta e valoarea arbitrului. Am ratat din toate poziţiile în prima repriză şi cred că dacă era 0-3 la pauză nu se supăra nimeni cu excepţia portarului gomflabil şi criminal care a lovit,înjurat şi scuipat tot meciul, dar fluierica s-a făcut că nu vede. Asta e situaţia,noi vom încerca să ne refacem pt etapa următoare, pt că toţi avem contuzii şi vanatai. Noi jucăm doar de plăcere,ei poate vor să prindă un loc de Champions League.

Comenteaza