Petrolul Roata a început cum nu se poate mai bine returul

Roata e pe primul loc
Roata e pe primul loc

ACS Petrolul Roata a început cum nu se poate mai bine returul Ligii a 4-a, învingând cu 7-1 în deplasare pe Voinţa Podişor.

În urma acestei victorii şi a celorlalte rezultate ale etapei Petrolul Roata a trecut pe primul loc în Seria Nord a Ligii a 4-a Giurgiu, meritându-şi din plin poziţia de lider, după părerea unanimă a apropiaţilor echipei.

Partida a fost una spectaculoasă, foarte disputată însă cu o situaţie incertă la finalul primei reprize când scorul a fost egal, 1-1.

În repriza a doua lucrurile s-au limpezit devenind poate chiar prea limpezi pentru gazde cărora nu le venea să creadă că au primit 6 goluri fără ca ele să nu aibă nicio ripostă.

Acum Petrolul Roata este pe primul loc, cu 38 de puncte şi cu un golaveraj de invidiat de oricare altă echipă, +33.

„Meciul a fost în totalitate la discreţia noastră în cea de-a doua repriză, după ce prima nu a fost foarte concludentă, privită prin prisma eficienţei”, mi-a spus Ştefan Udroiu, antrenorul celor din Roata.

„Ne-am dorit cu ardoare să învingem această echipă şi nu oricum ci la scor, lucru care s-a şi întâmplat. Dorinţa noastră vine din acel „interesant” 0-6 cu care a pierdut Podişoru în ultima etapă a turului care a avut, zicem noi, scopul de a nu termina Roata în poziţia de campioană de toamnă.

Astăzi s-a făcut dreptate! Petrolul este acolo unde îi este locul! Pe locul 1!

În partida de azi adversarul nu ne-a pus probleme; jucătorii lor au ajuns de două ori la poarta noastră, golul marcându-l dintr-o greşeală individuală a unui apărător de-al nostru.

Pentru noi au marcat: Maresi Adrian (2), Rada Florentin (2), Paraschiv Cristian, Stroe Ionuţ, Gheorghe Daniel.

Am reuşit să aducem în această iarnă 4 jucători care s-au alăturat acestui grup minunat care este Petrolul Roata Cartojani.
Echipa arată bine, suntem organizaţi, ne bazăm pe disciplină şi sperăm să ne realizăm obiectivul propus, promovarea în Liga a 3-a”, a încheiat Ştefan Udroiu, antrenorul echipei Petrolul Roata Cartojani.

Comenteaza