Pur și simplu așa nu se mai poate!

Si noi activam in acest campionat judetean!
Si noi activam in acest campionat judetean!

În urma publicării articolului referitor la sancțiunile aplicate de AJF pentru neregulile de la meciurile din etapa trecută, am primit o replică.

Replica vine de la Bolintin Malu Spart, echipa despre care spuneam că are cei mai mulți sancționați și este semnată de Alexandru Pricopie, reprezentantul clubului FC Bolintin Malu Spart.

O redau întocmai, recunoscând (ca întotdeauna) dreptul la replică al celor despre care scriu.

Iată ce spune Alexandru Pricopie:
”Dacă până acum funcționa chestia cu „sunteți voi proști, nu aveți echipă… degeaba aruncați vina pe arbitrii” iar noi înghițeam gălușca, după etapa intermediară disputată luni, la Roata, suntem foarte revoltați.

Inițial ne așteptam să-l găsim acolo pe d-nul Ciurilă. Cine este acesta ? Este 12 – al 12-lea jucător „legitimat” la echipele care sar cu banu’. Haideți să vedem istoricul acestui „jucător” la Roata:
Roata – Podisor (5-3)
Roata – Mihailesti (2-1)
Roata – Joita (4-2)
Podisor – Roata (1-7)
Roata – Floresti (4-0)

Cine a condus aceste partide ?
Răspuns corect: Ciurilă

Buun… nu a fost ca noi; la meci s-a prezentat dl. Nanu Cătălin. Toate bune și frumoase până la fluierul de început al partidei, acolo unde artistul principal, dl. Nanu, a început să rezolve partida și să ne indice deja câstigătorul.
Faulturi inexistente, offside nesemnalizate cu nemiluita și restul ingredientelor necesare pentru a bucura pe unii și a-i indigna pe ceilalți.

În acest context bolintinenii au început să se agite… cu toții: jucători, staff, suporteri.

Indiferent de valoarea echipei noastre, merităm sa fim tratați cu imparțialitate și să se arate mai mult respect față de noi… până la urmă, într-un campionat nu participă doar Mihai Bravu, Giurgiu, Toporu sau Roata… participăm cu toții, inclusiv financiar.
Cu astfel de abordări, e foarte posibil să asistăm la un campionat lipsit de participanți.

Am scandat împotriva arbitrajelor, am scandat împotriva AJF-ului, am scandat împotriva tuturor celor care fac posibil așa ceva… și ce credeți? Am fost sancționați mai mult ca niciodată.
De data asta nu ne vom opri. Vom continua sa protestăm până problemele se vor rezolva.

Nu se mai poate așa ceva!

Mai trebuie adăugat cumva că oamenii s-au simțit atacați, provocați chiar și nu s-au putut abține de a răspunde la asemenea provocări, atât în timpul meciului (a se vedea nr. de penalizări), dar și după (a se vedea etapele de suspendare primite).

Cam asta este cu multele sancțiuni de care ziceți că le-a primit Bolintinul… Simpla lor consemnare nu redă adevărata dimensiune a ceea ce se petrece pe terenurile noastre de fotbal…”

Comenteaza