Schimbare dramatică (dar așteptată) de lider în Seria Nord

Singureni pe primul loc
Singureni pe primul loc

FC Singureni a învins cu 10-2 pe AS Luceafărul Trestieni în etapa a 17-a a Ligii a 4-a Giurgiu, realizând scorul etapei.

Nu doar scor a făcut echipa din Singureni ci a reușit să urce pe locul 1 în clasamentul Seriei Nord după această victorie și înfrângerea Floreștiului.

Această schimbare de lider nu este chiar o surpriză, mulți prevăzând-o, chiar și dintre adversari, având în vedere forma bună în care s-a aflat echipa din Singureni în ultima perioadă dar și ambiția întregii echipe.

Deși în bucuria generală manifestată la toată suflarea din Singureni în urma acestei reușite nu mai aveai loc pentru întrebări, am reușit să-l conving pe Stoian Daniel Alexandru să-mi spună câteva cuvinte; iată-le:

”Meciul câștigat sâmbătă a fost unul bun, în care echipa noastră a arătat ce poate; 10 goluri au fost cam multe însă e bine să fie, că face bine la golaveraj! Prin jocul rezultatelor am trecut pe primul loc în clasament.
Suntem onorați de această poziție; sincer, nu mă asteptam ca după patru etape scurse din retur să recuperăm ecartul de șase puncte față de Florești. Am recuperat dar ne-am și distanțat la două lungimi ceea ce părea greu de imaginat la sfârșitul turului.
Noi încercăm să rămânem modești, să luăm fiecare meci pas cu pas, să ne concentrăm, să ne facem jocul nostru și dacă nu mai prindem o zi ca cea de la Zorile în care pur și simplu nu a vrut să intre mingea în poartă cu siguranță până la sfârșitul turului nu vom mai ceda primul loc.
Duminică este ziua de naștere a primarului, Marian Pătuleanu, omul care a fost întotdeauna alături de noi; pentru atenția permanentă pe care ne-o acordă, noi, întreaga echipă, am hotărât să-i oferim în dar această realizare (liderii seriei Nord) ca un modest și simbolic gest de recunoștință.
Cele 10 goluri ale noastre au fost înscrise de Damaschin Mihai și Stoian Daniel, ambii câte 3, Pătuleanu Marian, Sava Alexandru, Oancea Robert și Nechita Alexandru. După cum vedeți însuși primarul a înscris un gol, contribuind și el la propriul cadou!!”

Cam asta mi-a spus Daniel sâmbătă, după meci, și din hotărârea cu care vorbea am convingerea că echipa din Singureni va avea un cuvânt foarte greu de spus în această ediție de campionat.

Comenteaza