Scorul etapei a fost la Bolintin Deal: 13-0

Scorul etapei a fost la Bolintin Deal: 13-0
Scorul etapei a fost la Bolintin Deal: 13-0

Bolintin Deal a făcut scorul etapei în partida cu Silver Inter Zorile, 13-0, în etapa a 14-a a campionatului județean de juniori A1 Giurgiu, sâmbătă, 3 decembrie.

Juniorii din Bolintin Deal se află pe primul loc în Seria Nord cu o etapă înaintea terminării turului; echipa are 34 de puncte însă câștigarea titlului (onorific) de campioni de toamnă depinde de ce se va întâmpla în ultima etapă.

Legat de partida de sâmbătă, atunci când am vorbit cu unul dintre cei din Bolintin și l-am întrebat despre autorii golurilor acesta mi-a spus că îi este aproape imposibil să mi-i spună pentru că au fost prea multe!

”Este primul sezon în care activăm în această formulă, cu acest efectiv”, mi-a spus Stelian Andrei Florin, junior la Bolintin Deal.
”Suntem foarte aproape de a termina pe primul loc însă doar după ultima etapă vom putea vorbi despre aceasta.

Meciul cu Zorile aproape că nu are istoric, noi l-am dominat din primul până în ultimul minut iar scorul este mai mult decât concludent; 13-0 chiar că a fost un mare ghinion pentru adversarii noștri!
La dimensiunea scorului a contribuit mult atacantul nostru, Valentin Dumitrache, cu cele 4 goluri ale sale; cred că este unul dintre cei mai buni atacanți din campionat.

De 11 etape suntem neînvinși și sperăm să nu fim învinși nici în ultima etapă; o evoluție bună a avut în ultima vreme și echipa de seniori, de trei etape neînvinsă.
Deși la începutul campionatului puțini ne credeau capabili să obținem asemenea rezultate, le-am dovedit că munca și ambiția sunt cele care contează.
Suntem conștienți însă că vom avea un drum greu deoarece toți vor dori să ne învingă, doar și pentru a putea afirma că au învins liderul”, a încheiat Andrei.

2 Comentarii pentru “Scorul etapei a fost la Bolintin Deal: 13-0”

  1. spataru danut alexadru

    Buna ziua.ma numesc spatarudanutalexandru SI asa vrea Sa fac niste probe am jucat la bolintin vale 1an SI jumatate sunt atancat SI vreau Sa joc la echiapa dumanvoatra asta e nr meu 0724961912 BN va multimesc

    • Dănuț, ai de așteptat mult și bine un telefon de la mine în calitatea de ”proprietar de echipă”, calitate pe care nu știu de unde ai dedus-o.

Comenteaza