Unirea Izvoarele – Spicul Izvoru: 1-0; Izvoarele urcă pe locul 2

Izvoarele urcă pe locul 2
Izvoarele urcă pe locul 2

Unirea Izvoarele a învins pe Spicul Izvoru cu 1-0 în etapa a 15-a a Ligii a 4-a Giurgiu, sâmbătă, 12 martie, pe cochetul stadion din Izvoarele.

Meciul a fost extrem de disputat, cu o miză deosebită pentru echipa din Izvoarele care, în urma acestui rezultat şi a celui din partida Dunărea-Malu, a urcat pe locul doi în clasamentul Seriei Sud.

Golul echipei din Izvoarele a fost înscris de Marian Stan, el fiind eroul partidei, prin golul de 3 puncte, puncte care i-au dus pe locul 2 pe cei din Izvoarele.

Pentru a afla mai multe despre partidă dar şi despre întreaga activitate a echipei Unirea Izvoarele am stat de vorbă după meci cu Florentin Ginel Asan, căpitanul echipei, aflat pe locul doi în clasamentul golgheterilor Seriei Sud, cu 29 de goluri marcate; iată ce mi-a spus Ginel:

„Victoria de azi (sâmbătă, 12 martie, n.red.) a însemnat pentru noi 3 puncte foarte preţioase, care ne urcă pe locul 2, un loc de play-off. Meciul a fost unul foarte disputat, cu multe faze de poartă, cel puţin 15 -20 ocazii pentru noi dintre care 3 bare, Asan , Pârvu, Preoteasa neputând să îl învingă pe portarul oaspeţilor care, trebuie să recunoaştem, a prins o zi foarte bună. Într-un final am luat cele 3 puncte şi asta contează cel mai mult.
Marcatorul golului a fost Marian Stan, Marică, cum îl alintăm noi, care a înscris în minutul 30 dintr-o preluare cu capul a unei centrări a lui Pârvu.
Ne aşteaptă un meci greu sâmbătă, am intrat deja în pregătirea mentală pentru acest joc, mergem la Malu să scoatem maxim.
Atmosfera la echipa este foarte bună, noile achiziţii Voinea, Fodor, Draghia s-au acomodat foarte repede, ne ajută foarte mult; suntem un grup unit, sudat, care vrem performanţă şi o facem.
La meci au fost cam 150 de spectatori, vremea nefiind de partea lor; le mulţumim că ne sunt alături şi sper din tot sufletul să le oferim cât mai multe ocazii de bucurie.
Pot afirma fără teama de a greşi că jocul nostru este din ce în ce mai bun, cu relaţii de joc tot mai închegate; aceasta ne face să sperăm la un loc de play-off.
Fie ca sâmbătă cei mai buni să câştige! Sigur, aceia vrem să fim noi!”

Comenteaza