Zmeii din Ogrezeni şi-au început bine „zborul” în retur!

Zmeii din Ogrezeni şi-au început bine "zborul" în retur!
Zmeii din Ogrezeni şi-au început bine „zborul” în retur!

CS Zmeii Ogrezeni a învins cu 5-1 pe FC Bolintin Malu Spart în etapa a 14-a, făcând un „zbor” frumos în prima etapă a returului.

Echipa din Ogrezeni este renumită pentru jocul său ofensiv, curajos, care s-a concretizat într-o eficienţă deosebită în privinţa golurilor marcate. Cu 71 de goluri înscrise şi doar 26 primite, o diferenţă de 46 de goluri, se poate afirma că echipa Zmeii Ogrezeni are cel mai (bun) eficient atac dar şi o apărare foarte bună.

În partida de sâmbătă, 5 martie, golurile Zmeilor au fost înscrise de Chiţu Marius, Raicu Costel, Fufă Mihai şi Marin Ionuţ (2). De la numărul golurilor înscrise de Ionuţ şi de la faptul că el este golgheterul Seriei Nord, cu 31 de goluri marcate până acum, mi-a venit şi ideea articolului.

L-am căutat pe Marin Ionuţ şi am stat de vorbă cu el despre evoluţia sa şi a echipei din care face parte, despre situaţia oarecum atipică, având în vedere numărul de goluri marcate (cele mai multe), numărul de goluri primite (printre cele mai puţine) şi locul în clasament, 4, la 7 puncte de locul 3 şi 9 puncte de locul 2 (cel care de fapt prezintă interes).

„Păi ce să vă spun?” mi-a spus Marin Ionuţ! „Obiectivul nostru pentru retur este clasarea în primele 4 locuri, de fapt pe locul 2 deşi ştim că va fi foarte greu, având în vedere diferenţa de puncte faţă de acesta… Ne dorim foarte mult să prindem şi în acest an play-off-ul şi apoi vom mai vedea. Am început bine returul cu o victorie muncită împotriva celor din Bolintin Vale, o echipă ambiţioasă însă care nu ocupă un loc pe măsura ambiţiei în clasament. Această primă victorie ne face să abordăm meciul de sâmbătă, cu Mihăileştiul, cu un moral foarte bun, singurul gând fiind la victorie şi la cele 3 puncte care ne vor apropia şi mai mult de baraj.
La gluma „ce mănânci de înscrii atâtea goluri” aş putea să vă răspund tot cu o glumă însă sunt convins că ştiţi că atunci când intri în teren, când suporterii sunt cu ochii pe tine, nu ai nici timp şi nici loc de glume. Totul este foarte multă muncă şi la fel de multă ambiţie şi dorinţa de a arăta ce putem… Toţi, ca echipă, căci nu putem fi valori individuale decât în cadrul echipei, susţinuţi de echipă. Crede cineva că aş fi putut da atâtea goluri dacă alergam singur pe teren? Nu! Echipa este cea care „te face mare”, te pune în valoare…
Exemplul meu este cât se poate de potrivit: am debutat în fotbal ca mijlocaş stânga dar la un un moment dat ne-a plecat atacantul şi m-au băgat pe mine pe acel post. Am avut şansa să înscriu atunci câteva goluri, ulterior am dat randament de la meci la meci şi atacant am rămas! Acum sunt golgheter, am fost şi anul trecut, cu un record personal de 48 de goluri, pe care vreau să îl depăşesc anul acesta. Dacă voi munci şi dacă mă va susţine echipa.
Am jucat la Unirea Brânceni, Teleorman, cam 4 luni dar în ultima lună mai mult am stat decât am jucat. M-am întors la Ogrezeni şi iată că sunt golgheterul seriei… Ştiţi proverbul „Mai bine câine viu decât leu mort”…
Cam asta e! Altceva, ce să vă mai zic? Multă sănătate şi vă aşteptăm la meciurile noastre!”

Comenteaza